v

08.May.18 :: Öğrenci

Çelik Yapı Tasarımı dersini alan öğrencilerin dikkatine

23.May.18 :: Öğrenci

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ TASARİM I ve İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ TASARİM II derslerini alan öğrencilerin dikkatine

21.May.18 :: Öğrenci

Prof. Dr. Gökhan Altıntaş Hocamızdan tez ve uygulama projesi alan öğrencilerin dikkatine

18.May.18 :: Öğrenci

Highway Design dersini alan öğrenciler için Final Proje Teslim duyurusu

16.May.18 :: Öğrenci

Doç.Dr. B. Gültekin Sınır'dan Inş. Müh. Uygulama ve Tasarım derslerini alan bütün öğrencilerin dikkatine, 24 Mayıs perşembe günü saat 13.00 da B224 nolu odada hocayla toplantı olacaktır. Önemle duyurulur.

11.May.18 :: Öğrenci

Çelik Yapı Tasarımı 2. Ödevi 14.05.2018 tarihine kadar teslim edilebilir. Geç teslimler 50 üzerinden değerlendirilecektir.

10.May.18 :: Öğrenci

Çelik Yapı Tasarımı Dersinin Dönem Projesini ilgili linkten indirebilirsiniz.

10.May.18 :: Öğrenci

Physic ıı Lab dersininin (Prof. Dr. Zekai Tek) 11.05.2018 tarihinde örgün ve ikinci öğretimde ders saatinde Quiz sınavı yapılacaktır. Sınav inşaat mühendisliği bölümü dersliklerinde yapılacaktır. Dersi alan tüm öğrencilerimize duyurulur

04.May.18 :: Öğrenci

Yapı işletmesi dersini alanların tüm öğrencilerin dikkatine

02.May.18 :: Öğrenci

Doç. Dr. A. Uğur ÖZTÜRK'ten İnşaat Müh. Tasarımı ve Uygulama Dersi Alan Öğrencilerin 03.05.2018 günü 14.30-18.00 saatleri arasında ilgili öğretim üyesinin odasında bulunmaları gerekmektedir.

28.Nis.18 :: Öğrenci

ÖLÇME BİLGİSİ STAJ DUYURUSU

28.Nis.18 :: Öğrenci

Ulaştırma dersi alan örgün ve ikinci öğretim öğrencilerinin dikkatine.

26.Nis.18 :: Öğrenci

Su Getirme ve Kanalizasyon Dersini Dr. Öğr. Üyesi Begüm Dağlı'dan alan öğrenciler için 2. Ödev verileri ilgili linke yüklenmiştir.

11.Nis.18 :: Öğrenci

Doç. Dr. Gültekin Sınır Hocamınızdan tasarım ve uygulama derslerini alan tüm öğrencilerin vize haftası sonuna kadar günümüze kadar yaptığı çalışmaları gösteren bir ara rapor teslim etmeleri gerekmektedir.

11.Nis.18 :: Öğrenci

“Yapıların Onarılması ve Güçlendirilmesi” dersini alan öğrencilerin dikkatine

09.Nis.18 :: Öğrenci

Çelik Yapılar Vizesinde Tüm ders notları açıktır. Örnek bir proje C-Blok Fotokopiye bırakılmıştır.

09.Nis.18 :: Öğrenci

Yapı İşletmesi Dersinin "Şantiyeler" Ders Notlari ilgili linkten indirilebilir.

05.Nis.18 :: Öğrenci

İş Sağlığı ve Güvenliği Dersine ait Ders Notlarına ilgili linkten ulaşabilirsiniz

04.Nis.18 :: Öğrenci

4 nisan Çarşamba ikinci öğretim Yapı İşletmesi dersinde İnş Yük. Müh. İsmail Ergin tarafından seminer verilecektir. Seminere katılım bir adet sınıf içi uygulama olarak değerlendirilecektir.

EN ÇOK OKUNANLAR

En çok okunan son beş Duyurumuz...

ARŞİV

v

Duyuru arşivimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Başlıklar içinde arama yapabilirsiniz.

Celal Bayar Üniversitesi © 2014 | Güvenlik ve Gizlilik